Клітковина льону. Порошок, 150 г, Дана Я
27 ₴
- Готово до відправки
- +380 (93) 644-38-16
* як проносний, протизапальний засіб;
* як додаткове лікувально – профілактичний засіб при захворюваннях шлунково-кишкового тракту.Опис:
Склад: клітковину (шрот або жменька) льону.
Рекомендується: як додатковий джерело харчових волокон, водорозчинних витаминів, органічних солей цинку, калію, залізу, брому, марганцю, кальцію, селену з метою профілактики і як доповнення до основних методів лікування захворювань травного каналу. Має проносне, обволікаючу, протизапальну дію. Регулює секреторну та моторну функцію шлунково-кишкового тракту. Рекомендується при ожирінні, діабеті, закрепах.
Спосіб використання: вживати дорослим по 5 капсул 2 рази на день за 30-40 хв. до їди. Курс вжитку – 30 днів. При необхідності курс повторити 2-3 рази на рік.
Протипоказання: підвищена чутливість до компонентів.
Застереження: при одночасному вживанні будь-яких лікувальних засобів перед вживанням необхідно проконсультуватися з лікаркою.< /p>
Переваги прийому клітковини в капсулах ТМ «Аптека природи» очевидні: зручність у застосуванні; коригувальна здатність (оболочка капсул допомагає «замаскувати» неприємний смак клітковини); спрямована (локальна) дія (за мірою проходження травним трактом капсула поступово розчиняється, і вміст капсули потрапляє відразу в шлунок); висока стабільність (оболочка капсул забезпечує ізоляцію компонентів від несприятливих факторів довкілля, що покращує їх якість).
Що таке клітковина?
Це оброблені рослини. В результаті вичавки залишаються волокна – не перетравлюється частина продуктів харчування рослинного походження, яка подрібнюється і вживається в їжу. Вона проходить по шлунково-кишковому тракту від початку до кінця, не перетравлюючись. Володіє унікальною здатністю всмоктувати воду (у 4-6 разів більше її власного об'єму), утворюючи в шлунку м'яку, схожу на губку масу. Саме тому набагато швидше викликає відчуття насичення, що перешкоджає переїданню. Клітковина перешкоджає швидкому всмоктуванню глюкози у тонкому кишечнику, захищаючи організм від різких перепадів рівня цукру в крові. Рослинні волокна мають антидіабетичний ефект, оскільки сприяють повільному та рівномірному переходу цукру з їжі до даху. Також клітковина, з'єднуючись у кишечнику з холестерином, вона сприяє його видаленню з організму. >Клітковина льону:
- Очищує кишечник і активізує його діяльність, що має величезне значення практично при всіх захворюваннях шлунково-кишкового тракту.
- Служити їжею для корисних мікроорганізмів, що мешкають у товстому кишечнику і виробляють речовини, які сприяють профілактиці раку товстого кишечника.
- Прискорює виведення з організму канцерогенних речовин та інших ядів.
- Зменшує процес травлення і максимізує виведення з організму холестерину, що сприяє підтримці нормального рівня цукру і холестерину в крові.
Клітковиною багаті цільнозернові крупи, боби, фрукти та овочі, горіхи та насіння. У м'ясі, рибі, яйцях, сирі та інших молочних продуктах клітковини немає.
Основні | |
---|---|
Виробник | Дана Я |
Країна виробник | Україна |
- Ціна: 27 ₴